Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk voor bewustwording

Reiki cursussen

In mijn praktijk geef ik verschillende cursussen

Deze worden door mijzelf gegeven in kleine groepen, zodat er altijd voor iedereen voldoende tijd en aandacht is. De cursussen zijn inclusief koffie/thee en een eenvoudige lunch. Aan het begin van de cursus ontvangt u een map met de benodigde informatie en na afloop een certificaat.

Neemt u de eerste stap naar een beter welzijn?

U bent van harte welkom om contact op te nemen om eens langs te komen voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Op deze manier heeft u de gelegenheid om mijzelf en mijn praktijkruimte te ‘’ervaren’’ en eventuele vragen beantwoord te krijgen. 

Neem contact op

Door op de titel van de cursussen te klikken krijgt u meer informatie.

Usui Reiki 1

Usui Reiki 2

Usui Reiki 3

Quan-Ki 1

Quan-Ki 2

Reiki Technieken

Hart & Keel

Kundalini Reiki

Tibetaans Reiki

Eeuwig Helend Licht 1

Eeuwig Helend Licht 2

Eeuwig Helend Licht 3

Munay Ki

Enkele reacties uit het gastenboek...

Vanaf het eerste moment dat je hier binnenkomt voel je je welkom. Bij William volg je een cursus in kleine groepjes, waardoor je werkelijk persoonlijke begeleiding krijgt. Dat werkt erg prettig en nodigt uit om terug te komen voor een volgende cursus. Dankzij de ondersteuning van zijn vriendelijke vrouw, een fantastisch adres waar het volgen van een cursus zo vertrouwd en relaxed aanvoelt, dat het bijna voelt als thuiskomen. Een echte aanrader. Ik hoop hier nog vele cursussen te mogen doen!

D.B.

Geprikkeld door het enthousiasme van mijn vriendin Helga, heb ik gisteren deelgenomen aan een avond Reiki Cirkel. Wat een fijne avond heb ik mogen ontvangen. Ik voelde me heel welkom en de sfeer was overweldigend. Mijn grote Dank!

R.v.d.K.

Ik heb een paar weken geleden mijn Reiki master aspirant opleiding gedaan bij William en vond dit een heel bijzondere ervaring. Inmiddels heb ik mij opgegeven voor een cursus Quan-Ki en de lichtbrug. William nogmaals bedankt!

E.L.

Lees alle reacties uit het gastenboek